Marturie Nicu Zara (român rezident în Canada)

 "Eu am urmărit evoluția drepturilor la homosexualii din Canada si treaba sta cam asa:
La început au zis ca ei nu vor absolut nimic, doar sa fie acceptați. Au fost acceptați.
Dupa aia au vrut sa fie considerati oameni normali (nu oameni cu probleme psihologice, asa cum erau declarati ei în urma cu 20 de ani). Au fost.
Dupa aia au vrut o zi dedicata lor, Gay Parade. Au primit-o si pe asta. Dar o zi nu a fost de ajuns. Anul asta au avut o luna întreaga dedicata lor. Luna iunie. Steagurile curcubeu au fluturat timp de o luna la toate institutiile publice. Sa nu mai zic câta atentie li s-a oferit în mass media.
Dupa aceea au vrut drepturi, sa se casatoreasca si sa aiba copii. Li s-a dat si asta. Dupa aia au vrut ca niste copii inocenti sa învete la scoli toate mizeriile pe care le fac ei (sex anal, oral), sa învete de identitatea de gen. S-a facut si asta.
Anul acesta o universitate crestina de avocati din Canada a fost data în judecata de homosexuali pe motive de discriminare. Universitatea a pierdut procesul.
Tot anul asta, statul a înfiintat un program prin care ajuta studentii sa îsi gaseasca un loc de munca pe timpul verii. Problema e ca tu, companie, nu poti participa la acest program decât daca semnezi o hârtie potrivit careia esti de acord sa angajezi homosexualii. Prin urmare, statul canadian a fost dat în judecata de companiile care au valori crestine.
Deci homosexualii au tratament special, încalca toate drepturile celorlalti, si tot ei sunt victimele?
Va sugerez, celor care stati în România, sa nu faceti niciun compromis. Nu cedati absolut deloc, nimic. Sunt si ei oameni, nu-i urâti, nu-i bateti, nu-i înjurati. Dar nu acceptati sa va calce în picioare valorile si principiile. E dreptul vostru sa va aparati valorile."
Nicu Zara (român rezident in Canada)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu